Muziekvereniging Crescendo

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Play-Inn 120

Home - Play-Inn 120

Logo Play Inn kl

Op 24 augustus 2016 bestaat onze vereniging 120 jaar. We willen dit feestelijke jubileumjaar openen met een groot orkest bestaande uit zoveel muzikanten.

Met dit unieke samengestelde orkest willen we een Play-Inn houden op zaterdag 17 september 2016 en  dit ’s avonds afsluiten met een groots concert in het gemeentehuis van Lansingerland.

Wij nodigen u graag uit om hier met ons een gezellige en muzikale dag van te maken. Wilt u mee doen? Schrijf u dan nu alvast in. We zullen deze dag verschillende muziekstukken instuderen en aan het eind van de dag deze stukken ten gehore brengen tijdens een concert in het gemeentehuis.

Alles op een rijtje

Datum                     :   zaterdag 17 september 2016

Locatie                    :   Het Gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1,

                                    2662 SB Bergschenhoek.

Aanvang                  :   10:00 uur aanvang van de 1e repetitie, inloop vanaf 9:30 uur met   

                                    koffie/thee 

Onder leiding van   :   Koert Arink

Slotconcert              :   19.30 uur, toegang gratis in het gemeentehuis van Lansingerland

Kosten                     :   € 18,50  inclusief lunch met 1 consumptie en een barbecue.

Inschrijven

Inschrijven kan heel eenvoudig via het aanmeldingsformulier voor 2 september 2016. klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Mail het formulier naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We willen met 120 muzikanten spelen en Vol is Vol. Geef ook aan als U verschillende instrumenten bespeelt. Iedere deelnemer krijgt een bevestiging van ons met de routebeschrijving, dagindeling en betalingsgegevens. Na betaling van het deelnamebedrag is uw aanmelding definitief. De muziek zal op de dag zelf voor u klaarliggen.

Op de hoogte blijven?

Om op de hoogte te blijven van deze play-inn en van Muziek en Toneelvereniging Crescendo, bezoek onze facebookpagina www.facebook.com/crescendobleiswijk

 

Als er nog vragen zijn kunnen deze worden  gesteld via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Tot 17 september!!